Heiring-logo.-250png

Et godt design kræver godt håndværk

Heiring kan noget, som de færreste smykkehuse kan nu om stunder. Nemlig at skabe unikke, håndlavede smykker med stor personlighed og masser af historie. Smykker der kan holde hele livet og gå i arv fra generation til generation. Og samtidig være aktuelle.

En familiedrevet smykkevirksomhed

Fundamentet i virksomheden er et fantastisk familiesammenhold og en række dygtige medarbejdere som sikrer Heirings kunder de eftertragtede håndlavede smykker af meget høj kvalitet og en service som er skræddersyet til den enkelte kunde. Familiefirmaet har i dag skabt et luksuriøst brand med fokus på høj kvalitet og dansk produktion.

Sammen med de andre ansatte arbejder Frits Heiring dagligt efter at leve op til den høje kvalitet og det unikke design fra start til slut, når smykkerne skabes. Den tidløse, klassiske elegance er i centrum, og kollektionerne er altid stærkt forankrede i et stilsikkert formsprog, hvor håndværket, kærligheden til metallet og det personlige udtryk er i højsædet.

Firmaets filosofi er, at smykkerne skal tale for sig selv.

Et godt design kræver godt håndværk.
Heiring er kendt for at sætte kvaliteten i højsædet og for sin bæredygtige produktion af smykker til kvinder og mænd i alle aldre. De fleste smykker bliver i dag produceret på værkstedet i Danmark af uddannede guldsmede.

Når designeren i dag får en ny idé til et design bliver det altid formet i metallet helt fra start, og designet kan derfor ændre sig gennem processen både med form, overflade, sten o.lign. Guldsmedene har stor indflydelse i designprocessen. Det er gennem produktionen at smykket testes, og den endelige kvalitet skal sikres.